a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Despre noi

Am creat un mediu sigur și prietenos, ancorat în metode creative de interacțiune și educație pentru cei mici.

Îi ghidăm să-și dezvolte o identitate puternică și sensibilă la ce se întâmplă în comunitate și să relaționeze empatic și asertiv.

Alături de părinți, stabilim obiectivele de dezvoltare și educație pentru cei mici.

Alături de copii, navigăm experiențe de viață și învățare care-i aduc pas cu pas, tot mai aproape de propriul potențial.

Formator principal: Claudiu Plămădeală

Claudiu are peste 12 ani de experiență în conceperea și derularea programelor educaționale pentru copii, adolescenți și tineri.

Cu experiența voluntariatului bine sedimentată în istoria personală, a lucrat cu fundații precum Iosif,  Star of Hope, sau Somerset, ca asistent social și responsabil de programe.

De peste 8 ani îi ghidează pe tineri și adolescenți, ca formator acreditat în consiliere și orientare vocațională, ajutându-i să descopere și să fructifice oportunitățile de dezvoltare care li se potrivesc.

Amprenta lui personală este dată de auto-exigență și empatie în relațiile cu cei din jur, abordare care i-a devenit reflex prin pozițiile manageriale pe care le-a asigurat în ultimii 5 ani.

Învățător formator: Andreea Ganea

“Educaţia şcolarilor mici are la bază jocul şi învăţarea prin descoperire, prin sedimentarea procesului dobândirii experienţei individuale. În Muşuroi scopul meu este de a învăța împreună cu copiii, de a ne cunoaşte şi dezvolta împreună.”

Andreea este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei,  specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, promoția 2019. În prezent urmează cursurile masterului de Didactici aplicate în învățământul primar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

În timpul studiilor a lucrat cu elevi din învățământul primar și preșcolar dobândind astfel abilitățile și experiența necesare postului de învățător formator.

Cunoaște echipa

Educație practică în științe

Pictură și arte plastice

Teatru